Blagovna znamka Jaguar praznuje 40. let!

Blagovna znamka Jaguar praznuje 40. let!

11.03.2024

Aprila 1984 je Menrad sklenil svojo prvo licenčno pogodbo s prestižno blagovno znamko Jaguar in začel impresivno potovanje skozi štiri desetletja pionirskega uspeha. To dolgoletno partnerstvo med Menradom in Jaguarjem so zaznamovale skupne vrednote oblikovanja, kakovosti in inovativnosti, ki so postavile temelje za nadaljnji uspeh.

Ob praznovanju te posebne obletnice Jaguar Eyewear s ponosom predstavlja poseben logotip obletnice, ki se bo uporabljal v vseh komunikacijskih kanalih in na vseh materialih. Ta vizualna predstavitev simbolizira ne le 40 let uspešnega sodelovanja, temveč tudi nadaljnjo predanost obeh blagovnih znamk najvišjim standardom.

Kot vrhunec jubilejnega leta se začenja strogo omejena izdaja le 600 parov "40 Years Anniversary Edition". Ta ekskluzivna sončna očala temeljijo na izvirnem vintage dizajnu iz 80. let prejšnjega stoletja in so zdaj izdelana v visokokakovostnem titanu in z integriranimi vzmetnimi tečaji. Ta mojstrovina izdelave združuje brezčasno eleganco z najsodobnejšo tehnologijo in ni le visokokakovosten dodatek, temveč tudi izjava sloga in izvrstnega okusa. Vsak par sončnih očal je na voljo v elegantni darilni škatli, ki zagotavlja optimalno predstavitev na prodajnem mestu in kupcem ponuja ekskluzivno nakupovalno izkušnjo.

Tu mi jih imamo! Najdete jih v Optiki Clarus BTC, Ljubljana.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.