ATREA LEČE V CLARUSOVI PONUDBI

ATREA LEČE V CLARUSOVI PONUDBI

06.09.2023

Veseli smo, da vam lahko predstavimo najnovejšo pridobitev v naši ponudbi - kontaktne leče Atrea Select in Excellence. Gre za izjemno visokokakovostne mesečne in dnevne leče, ki združujejo prestižno blagovno znamko z vrhunskim udobjem za vaše oči.

Atrea Select: 

Linija Atrea Select je idealna za tiste, ki živijo hitro in aktivno življenje. Te mesečne ali dnevne leče ponujajo izjemno udobje in kakovost, ki vam omogoča, da ostanete osredotočeni na svoje vsakodnevne naloge. Z napredno tehnologijo dihalnih lastnosti in ultra tankim dizajnom boste pozabili, da nosite leče. Jasno videti in enostavno nositi - to je Atrea Select.

Atrea Excellence:

Ko želite svojemu videzu dodati piko na i, so tu Atrea Excellence leče. Te dnevne leče so narejene za tiste, ki cenijo brezhiben videz in vrhunsko udobje. So popolna izbira za dnevne in posebne priložnosti. Atrea Excellence se ponaša z visoko vsebnostjo vode in so iz prve generacije silikon hidrogelov, kar zagotavlja, da bodo vaše oči ostale hidrirane in sveže ves dan. Vaše oči si zaslužijo le najboljše, zato izberite Atrea Excellence.

 

Zakaj izbrati kakovostne leče Atrea:

Atrea leče stremijo k vrhunski kakovosti in nenehnemu razvoju. Te kontaktne leče so izdelane z najnovejšo tehnologijo in skrbno izbranimi materiali.

Udobje: Atrea leče so oblikovane tako, da nudijo izjemno udobje skozi ves dan, ne glede na vaše aktivnosti.

Videz: Atrea leče ne samo, da omogočajo jasen vid, ampak tudi dopolnjujejo vaš videz. Poudarite svojo naravno lepoto z našimi izdelki.

Raznolikost: Izbirate lahko med mesečnimi in dnevnimi lečami ter med dvema izjemnima linijama - Select in Excellence.

Zanesljivost blagovne znamke: Atrea je prepoznana po svoji zanesljivosti in kakovosti (na voljo je v več kot 15-ih državah po celotni Evropi), kar pomeni, da se lahko popolnoma zanesete na Atrea izdelke.

 

Začnite skrbeti za svoje oči z najnovejšimi kontaktnimi lečami Atrea Select in Excellence. Vaš vid nam je pomemben, in mi smo tu, da ga naredimo izjemnega. Obiščite naše poslovalnice ali se posvetujte z našimi okulisti, da najdete popolno rešitev za svoje potrebe. Ne glede na to, ali gre za vaš vsakdanji videz ali posebno priložnost, Atrea je prava izbira za vas. Ob nakupu vas čaka tudi privlačen popust na vse Atrea leče.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.