Clarus sonce 180

Zavarovanje za sončna očala

Kot vodilno podjetje v svoji panogi si prizadevamo svojim strankam ponuditi največ. Prav zato smo razvili poseben skrbniški paket, ki je za stranke povsem brezplačen. S “Clarus sonce 180” je raba vaših očal povsem brezskrbna, ker vam nudimo kar 6-mesečno asistenco za vaše pravkar kupljena očala. To pomeni, da vam ob poškodbi stekel vaših sončnih očal nudimo 100% subvencijo pri menjavi sončnih stekel (visokokakovostna optično obdelana stekla iz zaloge Clarus). Za sončna očala z dioptrijo in posebne modele sončnih očal – tako imenovane “maske” – veljajo pogoji Clarus varnost 365. Storitve zamenjave stekel se obračuna po veljavnem ceniku.
Subvencija
polomljena očala
Smo edina optika v Sloveniji, ki za vaša pravkar kupljena sončna očala nudi šest mesečno 100% subvencijo pri poškodbi stekel. To pomeni, da vam bomo stekla vaših sončnih očal brez besed zamenjali z novimi, visko kvalitetnimi optično obdelanimi stekli in to BREZPLAČNO. Poravnate zgolj strošek same montaže. Velja šest mesecev od nakupa.
polomljena očala
Prepričani smo, da lahko zadovoljimo potrebe še tako zahtevne stranke. Ves čas imamo na zalogi več kot 2.000 kosov različnih modelov sončnih očal, različnih blagovnih znamk. In za vsak okus in žep se nekaj najde. Od tistih za nekoliko plitke žepe do tistih, ki si želijo visoke mode, prestiža in glamurja največjih modnih znamk in smernic.
Izbor
Kakovost
polomljena očala
Vsa sončna očala so izdelana izpod rok svetovno priznanih blagovnih znamk. Ob nakupu vam priložimo certifikat o pristnosti in izvoru izdelka. Vsa sončna očala imajo optično obdelana stekla kar pomeni, da se svetlobni žarki lomijo pod pravilnim kotom in ne povzorčajo neprijetnih stranskih učinkov (vrtoglavica, glavoboli, slabost).
polomljena očala
Pri nakupu sončnih očal vedno namenite prednost zaščiti. Nevarni UV žarki lahko trajno poškodujejo vaš vid, cenena sončna očala pa so izdelana na sistem brizganja cenene plastike, ki nepravilno lomi svetlobo. Pri nas imajo vsa očala 100% UV zaščito in pravilno, optično obdelana stekla, ki ščitijo vaše oko.
Zaščita
Dioptrija
polomljena očala
Marsikdo ni seznanjen, da je možno izdelati tudi sončna očala z dioptrijo stranke. Na ta način združimo kar dva pripomočka v enega. Sončna očala z dioptrijo so izdelana iz vrhunskih optično obdelanih stekel, nudijo pa optimalno zaščito in pogled v svetu uporabnikom z dioptrijo. Celoten komplet storitev Clarus sonce 180 velja tudi za sončna očala z dioptrijo.
polomljena očala
Pogosto se zgodi, da se ročaji na okvirjih sončnih očal zrahljajo, je potrebno zamenjati nosnik, morda prilagoditi okvir. Tudi na te situacije smo mislili. Vaša popravila so s skrbniškim paketom Clarus sonce 180 prvih 6 mesecev od dneva nakupa očal popolnoma krita in BREZPLAČNA. Oglasite se s sončnimi očali. Z veseljem bomo pomagali.
Popravila
Svetovanje
polomljena očala
Svetovanju namenjamo ogromno pozornosti. Želimo, da gre vsaka stranka iz naše poslovalnice zadovoljna. Prav zato so za vas in vaša vprašanja vedno na voljo naši strokovnjaki v poslovalnicah – optiki, ki vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri sončnih očal glede na vaše želje in potrebe.