Clarus varnost 365

Zavarovanje za korekcijska očala

Kot vodilno podjetje v svoji panogi si prizadevamo svojim strankam ponuditi največ. Prav zato smo razvili poseben skrbniški paket, ki je za stranke povsem brezplačen. S “Clarus varnost 365” je raba vaših očal povsem brezskrbna, ker vam nudimo kar 12-mesečno asistenco za vaša pravkar kupljena očala. To pomeni, da vam ob poškodbi ali uničenju vaših očal nudimo 50% subvencije pri nakupu enakih novih očal (enak okvir in enaka stekla).
Subvencija
polomljena očala
Nesreča nikoli ne počiva. Prav zato vsem kupcem nudimo 50% subvencijo za obdobje prvih 12 mesecev od dneva nakupa korekcijskih očal. To pomeni, da v kolikor poškodujete korekcijski okvir ali stekla, vam ob nakupu novih (enakih) stekel ali okvirja, 50% zneska subvencioniramo mi. Na ta način bo raba vaših očal res brezskrbna.
polomljena očala
Pogosto se zgodi, da se ročaji na korekcijskih okvirjih zrahlajo, je potrebno zamenjati nosnik, morda prilagoditi okvir. Tudi na te situacije smo mislili. Vaša popravila so s skrbniškim paketom Clarus varnost 365 prvih 12 mesecev od dneva nakupa očal popolnoma krita in BREZPLAČNA. Oglasite se z vašimi očali. Z veseljem bomo pomagali.
Popravila
Svetovanje
polomljena očala
Svetovanju namenjamo ogromno pozornosti. Želimo, da gre vsaka stranka iz naše poslovalnice zadovoljna in z mislijo, da smo ji vedno na voljo. Prav zato smo za vas in vaša vprašanja dosegljivi od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure na brezplačno svetovalno telefonsko številko 080 25 27. Pokličite nas. Potrudili se bomo odgovoriti na vaša vprašanja.
polomljena očala
Zgradili in opremili smo lasten laboratorij za brušenje dioptrijskih stekel, ki se nahaja v PE BTC Ljubljana in je odprtega tipa. Uporabljamo najsodobnejše tehnike in naprave. Obiščite nas in se na lastne oči prepričajte o tehnologiji in kontrolingu kvalitete, ki ju izvajamo za izdelavo stekel. Ko pride do kvalitete, te nikakor ne prepuščamo naklučju.
Tehnologija
Kakovost
polomljena očala
Ko pride do kakovosti, te nikakor ne prepuščamo naklučju. Sodelujemo z najbolj priznanim proizvajalcem stekel na svetu – Essilor. Slednji se uvršča na seznam dvajset najbolj inovativnih podjetij. Vsa izdelana korekcijska očala gredo skozi tri kontrolne točke. Na ta način se prepričamo, da so res izdelana v skladu z izmerjeno dioptrijo.
polomljena očala
Z največjim optik centrom v Evropi pride tudi velika odgovornost. Svojim strankam moramo ves čas nuditi največjo izbiro korekcijskih okvirjev, sončnih očal, športnih očal, kontaktnih leč, dodatkov in drugih izdelkov pri nas. Ves čas imamo na izbiro in razpolago več kot 5.000 očal in drugih izdelkov različnih blagovnih znamk za vsak žep.
Izbira
Ambulanta
polomljena očala
Številnim oftalmologom in specialistom optometristom omogočamo najboljše in najsodobnejše delovne pogoje za merjenje dioptrije v naših poslovalnicah. Opravljamo meritve dioptrije za korekcijska očala kot tudi za kontaktne leče. Dioptrija izmerjena v naših ambulantah je garancija za vrhunsko izdelana korekcijska očala v našem laboratoriju.