Danes se skoraj že vsaka optika hvali z najsodobnejše opremljenimi okulističnimi ambulantami, a le malokateri stranki je zares predstavljeno kaj stoji za to trditvijo. Predstavljamo vam 5 razlogov zakaj okulistične preglede zaupati Optiki Clarus v njenih najsodobnejše opremljenih okulističnih ambulantah v Sloveniji.


1) RAČUNALNIŠKI REFRAKTOMETER

Je naprava za merjenje dioptrije vaših oči. Z njim merimo tudi ukrivljenost reoženice. Okulistični pregled ponavadi začnemo prav na tej napravi.

2) NAPRAVA ZA ANALIZO STEKEL VAŠIH OČAL
V kolikor ste že uporabnik korekcijskih očal, to napravo uporabimo zato, da dobimo natančen podatek o obstoječi dioptriji stekel vaših očal. Na napravi lahko ugotovimo ali so vaša pravkar izdelana/kupljena očala ustrezne dioptrije, izmerjene na okulističnem pregledu.

3) TONOMETER
Pritisk je eden izmed pomembnih dejavnikov pri merjenju očesne dioptrije. V kolikor opazimo simptome, ki kažejo na povečan očesni pritisk, s slednjo napravo opravimo meritev očesnega pritiska.

4) KERATOMETER
Je naprava za merjenje ukrivljenosti roženice. Pojavu, kjer roženica ni pravilne oblike pravimo tudi ASTIGMATIZEM. Najpogostejši simptom astigmatizma je popačen, meglen vid. Predmeti, ki jih gledate niso jasno vidni, so zamegljeni. Na podlagi opravljenega pregleda lahko določimo ustrezno dioptrijo, ki je potrebna za korekcijo vida.

5) VRHUNSKI STROKOVNJAKI NA PODROČJU OPTOMETRIJE IN OKULISTIKE
Poleg sodobnih računalniških naprav, vas skozi pregled vodijo vrhunski strokovnjaki na področju optometrije in okulistike. V Optiki Clarus že več kot 25 let stremimo k temu, da svoje optometriste in oftalmologe ves čas dodatno izobražujemo in na ta način svojim strankam nudimo le najboljše. Obiščite nas in preverite zakaj smo vodilno podjetje v svoji panogi. Optika Clarus – Z ljubeznijo skrbimo za vaš vid.