V Optiki Clarus vas vse do 28. 2. 2018 pričakujemo s kar 30% POPUSTOM* na VSA očala blagovne znamke POLICE!

Blagovne znamke Police ni potrebno posebej predstavljati. V zadnjih letih je postala ena najbolj prepoznavnih – kakovostnih, a hkrati cenovno zelo dostopnih – blagovnih znamk sončnih in korekcijskih očal v Sloveniji. Najbolje jo opišejo pridevniki drzna, neodvisna, avtentična in urbana. Gre za relativno mlado blagovno znamko, izvorno iz Italije, ki je v zadnjih dvajsetih letih postala eden najpomembnejših velikanov modne industrije v svetovnem merilu. Danes je razširjena po več kot 100 državah po vsem svetu, nanjo pa prisega tudi veliko zvezdnikov.

O blagovni znamki

Blagovna znamka je nastala leta 1983, kot »hišna« znamka podjetja De Rigo. Čeprav idejna zasnova izvira iz Italije, je že osnovni koncept blagovne znamke presegel vse možne meje. Idejni snovalci blagovne znamke in njenih produktov – »unisex« sončnih očal – so navdih našli v ameriškem »on-the-road« načinu življenja, ki predstavlja svobodo, moč, izrazito identiteto in urbani stil.

Za koga?

Ciljna skupina strank so mlajše generacije, bodisi po letih, bodisi po načinu življenja. Gre za posameznike z izrazito identiteto, ki so nekoliko uporniški in želijo izstopati. Ravno s tem konceptom je blagovna znamka že v samem začetku presegla osnovno poslanstvo sončnih očal – ščititi pred soncem. Sončna očala so tako v začetku 80. let postala tudi nepogrešljiv modni dodatek.

Ali ste vedeli?

  • Očala znamke Police pa so nastopala v več Marvelovih filmih, med drugimi jih je nosil tudi Robert Downey Jr. v filmu The Avengers.
  • Očala Police naj bi šla čez kar 15 kontrol kakovosti, preden gredo v prodajo!
  • Leta 1997 so pri blagovni znamki Police razvili tudi svojo dišavo, kasneje pa so ustvarili tudi svojo kolekcijo ur, nakita in drugih modnih dodatkov.

Ne zamudite te enkratne ponudbe – obiščite najbližjo poslovalnico Optike Clarus in si oglejte bogato ponudbo najnovejših modelov sončnih in korekcijskih očal blagovne znamke Police!

Se vidimo v Optiki Clarus!

*Akcija traja od 17. 1. 2018 do 28. 2. 2018. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo.