V Optiki Clarus smo pripravili novo akcijo korekcijskih očal – TVOJA LETA SO TVOJ POPUST. Tolikor let kot štejete, toliko EUR popusta dobite na označene modele očal.
Vse kar morate storiti je ob nakupu priložiti vaš osebni dokument in upoštevali vam bomo popust v višini vaše starosti, izražen v EUR.

POZOR! Stranka je upravičena do koriščenja popusta na korekcijski okvir ob nakupu komplet korekcijskih očal (korekcijski okvir in stekla). Akcija velja le na korekcijske okvirje, ki so posebej označena z oznako nalepka €.
Višina popusta se določi glede na starost stranke ob predložitvi osebnega dokumenta in se obračuna v EUR.
Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Velja v vseh poslovalnicah Optike Clarus po Sloveniji od 1.12.2016 do 31.1.2017. Za več informacij se lahko oglasite v katerikoli poslovalnici v Sloveniji.

 

Vsem kupcem korekcijskih očal zraven BREZPLAČNO priložimo skrbniški paket – Clarus varnost 365. S “Clarus varnost 365” je raba vaših očal povsem brezskrbna, ker vam nudimo kar 12-mesečno asistenco za vaša pravkar kupljena očala. To pomeni, da vam ob poškodbi ali uničenju vaših očal nudimo 50% subvencije pri nakupu enakih novih očal (enak okvir in enaka stekla). Na voljo samo v poslovalnicah Optike Clarus. Več o Clarus varnost 365  si lahko preberete TUKAJ.

 

Vabljeni v Optiko Clarus, kjer z ljubeznijo skrbimo za vaš vid.