Nagradna igra #ClarusTeNagradi v Optiki Clarus na Cankarjevi

Nagradna igra #ClarusTeNagradi v Optiki Clarus na Cankarjevi

26.04.2018

Nagradna igra #ClarusTeNagradi v Optiki Clarus na Cankarjevi!

Sodelujte v NAGRADNI IGRI "#ClarusTeNagradi" v Optiki Clarus na Cankarjevi cesti 3 v centru Ljubljane in se potegujte za neverjetno nagrado:

DARILNI BON EMPORIUM v vrednosti 200 €!

Vse kar morate storiti je, da naredite "selfie" s sončnimi očali RayBan v Optiki Clarus na Cankarjevi cesti 3 in ga objavite na svojem profilu na Facebook-u ali Instagram-u in v opis zapišete #ClarusTeNagradi.

Vsak ponedeljek bomo na Facebooku in Instagramu profilu Optike Clarus objavili sliko nagrajenca/ke, ki je zbral/a največ všečkov.

Nagradna igra bo potekala 8 tednov od 2. 7. 2018 do 26. 8. 2018:

2. 7. (pon.) do 8. 7 (ned.) poteka tekmovanje

– 9. 7. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

9. 7. (pon.) do 15. 7 (ned.) poteka tekmovanje

– 16. 7. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

16. 7. (pon.) do 22. 7 (ned.) poteka tekmovanje

– 23. 7. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

23. 7. (pon.) do 29. 7 (ned.) poteka tekmovanje

– 30. 7. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

30. 7. (pon.) do 5. 8. (ned.) poteka tekmovanje

– 6. 8. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

6. 8. (pon.) do 12. 8. (ned.) poteka tekmovanje

– 13. 8. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

13. 8. (pon.) do 19. 8. (ned.) poteka tekmovanje

– 20. 8. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

20. 8. (pon.) do 26. 8. (ned.) poteka tekmovanje

– 27. 8. (pon. objavimo zmagovalca/ko)

 

Splošni pogoji in pravila nagradne igre: »#ClarusTeNagradi.«

Splošne določbe

Spodnja pravila določajo potek in sodelovanje v nagradni igri »#ClarusTeNagradi«.

Organizator nagradne igre: Planeta d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, matična številka: 5592267000, davčna številka: 74697706 (v nadaljevanju: organizator).

Nagradna igra se izvaja na območju Republike Slovenije in traja od 2. 07. 2018 do 27. 08. 2018 (do 9. ure zjutraj). Vsi udeleženci, ki pristopijo k nagradni igri, sprejemajo te splošne pogoje, so z njimi seznanjeni in se z njimi s pristopom k nagradni igri v celoti strinjajo.

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre»#ClarusTeNagradi« (v nadaljevanju nagradna igra) je promocija produktov podjetja blagovne znamke Ray-Ban in Optike Clarus (PE Cankarjeva 3, 1000 Ljubljana) na družbenem omrežju Facebook in Instagram.

Udeleženci

Udeleženci nagradne igre so lahko vse fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne morejo sodelovati organizatorji nagradne igre, to so zaposleni v podjetju Planeta d.o.o., njihovi ožji družinski člani (zakonec, izvenzakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri le v svojem lastnem imenu in s sodelovanjem v nagradni igri potrjuje, da so vsi posredovani osebni podatki le njegovi lastni osebni podatki, ter, da se strinja s temi pravili.

Način sodelovanja

Udeleženci nagradne igre sodelujejo z fotografijo sebe (selfie) s sončnimi očali blagovne znamke Ray Ban, s katerimi se fotografirajo v optiki Clarus na Cankarjevi 3 v centru Ljubljane. V žrebanju sodelujejo izključno udeleženci, ki sliko objavijo na svoj Facebook ali Instagram profil sledijo optiko Clarus & RayBan poslovni profil, ter v komentar objave zapišejo: "#ClarusTeNagradi". Vsak posameznik lahko v nagradni igri sodeluje le enkrat.

Morebitne stroške sodelovanja (dostop do spleta) nosijo udeleženci nagradne igre.

Nagrade

Nagrada je DARILNI BON EMPORIUM v vrednosti 200 €!

Nagrad ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njihove denarne protivrednosti. Nagrajenci nagrade ne morejo prenesti na tretje osebe.

Dodeljevanje nagrad in obveščanje o nagrajencu

Dodeljevanje nagrad poteka vsak konec tedna do izteka akcije (od 2. 7. 2018 do 27. 8. 2018) na sedežu organizatorja nagradne igre. Nagrado dodelimo osebi, katera zbere največ všečkov na svoji objavi in izpolnjiue zahteve opisane pri načinu sodelovanje. Do zaključka nagradne igre 27. 8. 2018, bo vsak ponedeljek objavljen nagrajenec/ka, prejšnjega tedna na Facebook in Instagram strani Optike Clarus.

Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v nagradni igri izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo imena in priimka na časovnici. Rezultati so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

Organizator pregleda vse objave in zadržuje pravico diskvalifikacije sodelujočega, če:

  • sodelujoči prekrši pravila;
  • sodelujoči ne odgovori na prošnjo organizatorja v roku 72 ur ali odda napačne podatke ali zaradi drugega razloga ni moč stopiti v kontakt z njim;
  • je njegov komentar žaljiv ali vulgaren, omenja znane osebe ali pa vsebina ni v skladu s slovenskim zakonom.

Prevzem nagrade

Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci izpolnjujejo pogoje ter soglašajo s Pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri ter v primeru, da so izžrebani, organizatorju v zasebnem sporočilu v roku 3 dni posredujejo podatke, potrebne za podelitev nagrade.

Organizator se bo z nagrajenci dogovoril o načinu prevzema nagrade. Organizator ne odgovarja za morebitne izgubljene ali poškodovane nagrade, ki so poslane po pošti.

Izključitev odgovornosti

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

  • (ne)delovanje družabne spletne mreže Facebook;
  • vse ostale aktivnosti na spletni mreži Facebook;
  • kakršnekoli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri ali nagradnem žrebanju;
  • nedostavljene pošiljke z nagradami;
  • kakršnekoli posledice ob koriščenju nagrad.

Varovanje osebnih podatkov

Vsi osebni podatki so varovani v skladu s temi Pravili, splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe te nagradne igre.

Dostop do pravil nagradne igre

Pravila in pogoji nagradne igre so objavljena na spletni strani Optike Clarus v zapisku Pravila in pogoji nagradne igre "Slikaj se v optiki Clarus z očali Ray-Ban in optika Clarus te nagradi" ter dostopna in na vpogled na linku: http://www.clarus.si/zapisi/nagradna-igra-clarustenagradi-v-optiki-clarus-na-cankarjevi/

Ostale določbe

Organizator ne odgovarja za zapoznele ali neprimerne objave. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih, povezanih z njo, je dokončna in velja za vse udeležence. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico sprememb teh pravil, če to zahtevajo pravni, tehnični ali komercialni razlogi. O vseh morebitnih spremembah teh Pravil bo udeležence obvestil z objavo na Facebook strani Optika Clarus v zapiskih, kjer so navedena pravila nagradne igre.

Nagradna igra ni organizirana s strani družbe Facebook, slednja pa ne odgovarja za nobene zahtevke iz naslova te nagradne igre. Facebook ne sponzorira in ne upravlja nagradne igre ter je tudi ni posebej odobril in z njo ni povezan. Morebitne informacije, ki jih sodelujoči posredujejo zaradi sodelovanja v nagradni igri, se posredujejo organizatorju in ne družbi Facebook.

Za vse morebitne spore iz naslova nagradne igre, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani. Ta pravila začnejo veljati z dnem sprejema.

Ljubljana, 2. 7. 2018.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

 
 
 

E-novice

 
PRIJAVITE SE

Bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, aktualnem dogajanju...

    1. Planeta d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.