Ekskluzivno: nova poslovalnica v Aleji Šiška

Ekskluzivno: nova poslovalnica v Aleji Šiška

30.03.2021

S ponosom vam sporočamo, da smo svoja vrata odprli tudi v najmodernješem nakupovalnem središču v Sloveniji - ALEJA. Nakupovalno središče je enostavno dostopno iz ljubljanske obvoznice - Šiška. Optiko Clarus pa lahko najdete v 1. nadstropju nakupovalnega središča.

Kaj ponujamo?

V Optiki Clarus Aleja Šiška vam bomo zagotavljali obsežno ponudbo korekcijska in sončna očala po zadnjih trendih priznanih blagovnih znamk. Prikrajšani pa ne bodo niti najmlajši. Zanje smo pripravili kotiček s korekcijskimi in sončnimi očali, za katere smo prepričani, da jih bodo z veseljem nosili. Kot v vsaki naši optiki, pa bodo na voljo tudi sončna očala za športnike - športna sončna očala.

V poslovalnici Aleja Šiška imamo tudi ambulanto, ki je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo in večkrat tedensko nudimo različne vrste okulističnih pregledov. Na okulistični pregled v Aleji Šiška, se lahko naročite TUKAJ.

Vas zanima odpiralni čas in kontakt Optike Clarus Aleja Šiška? Najdete ga TUKAJ. 

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.