Nova poslovalnica v Ajdovščini

Nova poslovalnica v Ajdovščini

19.07.2021

V Supernovi Ajdovščina smo odprli našo že 31. poslovalnico - Optika Clarus Ajdovščina. Pričakali smo vas z bogatim naborom korekcijskih očal, sončnih očal, kontaktnih leč in drugih optičnih pripomočkov.

Veliko strank se je razveselilo nove poslovalnice v Ajdovščini, saj je to pomenilo, da jim ne bo več potrebno opravljati dolgih poti do drugih poslovalnic. Do sredine meseca julija smo stranke razvajali z otvoritvenim popustom (-15 % na vse) ter poletnimi razprodajami sončnih očal, in prav vsi so bili obojega zelo veseli ter iz poslovalnice odhajali nasmejani.

Veliko pohval smo s strani strank prejeli o izgledu naše poslovalnice (čistoča, urejenost, prostor za počitek ali čakanje na pregled, velikost in udobnost ambulante), na kar smo zelo ponosni, saj stremimo k temu, da so poslovalnice po izgledu poenotene.

Da pa strankam našo KONTROLO VIDA še bolj približamo, smo v ta namen postavili stojnico na sredini nakupovalnega centra, Kontrolo vida bomo na stojnici opravljali vsak vikend, zato ste prijazno vabljeni.

Nekaj utrinkov iz otvoritve naše nove poslovalnice v Ajdovščini si lahko ogledate v spodnji galeriji:

 Otvoritev Ajdovščine  Otvoritev Ajdovščine

 Otvoritev Ajdovščine  Otvoritev Ajdovščine

Vabljeni v Optiko Clarus Ajdovščina!

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.