Prvenstvo vida v Celju

Prvenstvo vida v Celju

11.10.2022

V soboto, 8. 10., se je v Optiki Clarus Celje odvijalo Prvenstvo v vidu, kjer ste se lahko prepričali, kako dober je vaš vid. V osrednjem prostoru Citycentra v Celju, smo postavili našo stojnico, kjer se je veliko dogajalo. Pomerili ste se lahko v tekmovanju v vidu tako, da ste poskusili prebrati najmanjšo vrstico na tabli in se potegovali za bon za 50 € za vaš naslednji nakup. 

Na samem dogajanju smo izvajali tudi preglede vida, kjer ste se lahko prepričali ali še vedno vidite dobro ali ne.

Pred poslovalnico pa ste lahko zavrteli KOLO SREČE in se potegovali za privlačne nagrade ter darilne bone v vrednosti 20 € in 40 €. Prav tako smo vas razvajali tudi z - 15 % popustom na vse!

Dogodek smo skupaj z vami uspešno izvedli. In prav vi, naše stranke ste bili zelo hvaležni, da ste lahko na ta dan preverili svoj vid in se prepričali ali dobro vidite ali ne. Se vidimo tudi drugo leto v Celju!

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.