Kupi svoja nova očala s kriptovalutami

Kupi svoja nova očala s kriptovalutami

27.07.2018

Kupi svoja nova očala s kriptovalutami – samo v poslovalnici BTC City Ljubljana

V Optiki Clarus BTC City Ljubljana, največjem centru optike v Sloveniji in enemu največjih v Evropi, smo naredili korak v prihodnost nakupovanja. Uporabnikom omogočamo namreč nakupovanje preko sistema za plačevanje s kriptovalutami - GoCrypto. Ta trenutno omogoča plačila, nakazila in prenose s kriptovalutami Bitcoin, Bitcoin cash in Ether. To novo spletno platformo je ustanovilo podjetje Eligma d.o.o. s skupino mladih strokovnjakov. Zaenkrat je v sistem vključena omejena skupina testnih uporabnikov na eni strani ter ponudnikov izdelkov in storitev na drugi na področju BTC City-ja.

Verjamemo, da bo ta izkušnja kupcem prinesla varno, transparentno in sodobno nakupovanje tudi v Optiki Clarus BTC City, kjer lahko kupci izbirajo med več kot 100 blagovnimi znamkami očal, tako sončnih kot korekcijskih, in drugimi optičnimi pripomočki.

Sicer pa vas pričakujemo v vseh 34 poslovalnicah po Sloveniji. Naši strokovnjaki – optiki vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri tem pa upoštevali vaše želje in potrebe.

 

Elipay aplikacija - kupi očala v Optiki Clarus s kriptovalutami

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na brezplačni telefonski številki 080 25 27.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.