To soboto (16. april 2016) vas vabimo v Optiko Clarus BTC Ljubljana! V sodelovanju s predstavniki blagovne znamke Adidas smo za vas pripravili predstavitev sončnih očal blagovne znamke Adidas, nagradno igro, “bike-trials” show, preizkus triciklov in celo tekmovanje v hitrostnem dirkanju s kolesi.

“Bike trials”  že poznate? Gre za prave umetnike v športu na kolesih. Ekstremne poteze, obrati in skoki vas bodo ob pogledu na premagovanje njihovih visokih ovir pustile brez sape. Njihove točke bodo v soboto na sporedu kar petkrat! Vsekakor prava paša za oči in šov, ki si ga je vredno ogledati. Da boste dobili še boljši vpogled v sam šport, si oglejte video na koncu tega zapisa.

Na prizorišču (pred Optiko Clarus) se bo odvijalo več aktivnosti v tesni povezavi s kolesarstvom. Ekipa Udobnoposvetu.si bo poskrbela, da boste lahko preizkusili vožnjo s tricikli, ki so pravi magnet za oči in odlična rešitev za kolesarjenje tudi na daljših poteh.

Nenazadnje, pa bo tu še poligon za hitrostno dirkanje. Predstavnik blagovne znamke Adidas bo na poligonu demonstriral hitrostno vožnjo, nato pa boste na sporedi vi! Tisti, ki bo v celem dnevu najhitreje odpeljal hitrostni poligon, bo prejel fantastično nagrado – sončna športna očala blagovne znamke Adidas!

Vsi, ki boste pa ta vikend opravili nakup očal Adidas, pa prejmete posebno darilo ob nakupu – majico blagovne znamke Adidas. Torej, kaj še čakate? Se vidimo v Optiki Clarus BTC Ljubljana to soboto med 10. in 18. uro. Pridite in obiščite nas. Z malo sreče boste bogato nagrajeni.