V sklopu akcje “Jesenska preventiva” vam v vseh poslovalnicah Optike Clarus v mesecu septembru in oktobru nudimo BREZPLAČEN OKULISTIČNI PREGLED.

ZAKAJ JE POMEMBEN OSNOVNI PREGLED?

Osnovni pregled je pomemben del splošnega zdravja posameznika, ki ga je potrebno redno izvajati. Vsaki dve leti za kontrolo dioptrije za očala in enkrat letno za kontaktne leče. A ambulantah Optike Clarus pregled opravljajo specialisti okulisti in optometristi, kateri vam razložijo stanje vašega vida. Preverijo kako dobro vidite na blizu in daleč ter vam predpišejo dioptrijo za očala ali kontaktne leče, če je to potrebno. Pregled za oči je zelo pomemben za naše zdravje, nemoteno delovanje v vsakdanjem življenju, saj vemo, da kar 90% dražljajev iz okolja zaznavamo z vidom.

KDAJ IN KJE?

 
Osnovni preventivni pregled lahko opravite v zdravstvenih domovih ali očesnih klinikah. Ker pa se pojavljajo večmesečne čakalne vrste, smo v poslovalnicah Optike Clarus po vsej Sloveniji odprli svoje najbolj sodobno opremljene okulistične ambulante, kjer lahko pregled pri specialistu okulistu oprevite bistveno hitreje.

ZAKAJ V AMBULANTO V OPTIKI CLARUS?

Naši okulisti tesno sodelujejo z optiko pri celotnem procesu izdelave očal. Tako se okulist že pri predpisovanju stekelc posvetuje s strokovnjakom optikom o najboljših možnostih. Izdelava očal ob sodelovanju optika in okulista zagotavlja vrhunske izdelke in je zagotovo najustreznejša izbira za vaš vid. Ambulante Optike Clarus so med prvimi zasebnimi ambulantami, ki so registrirane po strogih merilih Ministrstva za zdravje RS.