Pestra izbira športnih sončnih očal

Pestra izbira športnih sončnih očal

10.05.2023

Svetovni dan športa nas spomni, kako pomembno je, da ostanemo aktivni in zdravi. Medtem ko se ukvarjate s svojo najljubšo športno dejavnostjo, ne smete pozabiti na zaščito vaših oči pred sončnimi žarki. To lahko dosežete z uporabo visoko kakovostnih sončnih očal za šport.


V Optiki Clarus smo vedno skrbeli za vaše oči, zato smo zbrali najboljšo izbiro športnih sončnih očal na trgu. Naša izbira vključuje sončna očala za različne športne aktivnosti, kot so tek, kolesarjenje, golf, smučanje in še več.
Ko gre za športna sončna očala, so najpomembnejše lastnosti, ki jih je treba upoštevati, zaščita pred UV-žarki in udobje. V Optiki Clarus ponujamo sončna očala, ki imajo najvišjo stopnjo zaščite pred UV-žarki, da boste lahko brezskrbno uživali v vaši najljubši športni aktivnosti. Poleg tega so naša sončna očala narejena iz lahkih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo udobje med uporabo.
Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali rekreativni ljubitelj športa, v Optiki Clarus boste našli sončna očala, ki bodo ustrezala vašim potrebam. Naša strokovna ekipa vam bo pomagala najti popolno kombinacijo stila in funkcionalnosti, da boste lahko uživali v vaši najljubši športni aktivnosti s popolno zaščito vaših oči.

 

POLARIZIRANA STEKLA

Polarizirana stekla delujejo tako, da blokirajo določene vrste svetlobe, ki se odbijajo od ravnih površin, kot so voda, sneg ali asfalt. To zmanjša bleščanje, ki lahko povzroči zmanjšanje vidljivosti, zlasti pri športnih aktivnostih, kot so vožnja s kolesom, smučanje ali ribolov.
Poleg tega lahko polarizirana stekla pomagajo zmanjšati utrujenost oči, saj zmanjšajo potrebo oči, da se prilagajajo različnim svetlobnim pogojem. To lahko poveča udobje in učinkovitost pri športnih aktivnostih, ki zahtevajo visoko stopnjo natančnosti.

 

NA VOLJO TUDI ŠPORTNA SONČNA OČALA Z VGRADNJO VAŠE DIOPTRIJE

Športna sončna očala z dioptrijo so izjemno koristna za ljudi, ki potrebujejo korekcijo vida in se udeležujejo športnih aktivnosti na prostem. Tradicionalna sončna očala sicer zagotavljajo zaščito pred soncem, vendar ne nudijo popolne korekcije vida. Športna sončna očala z dioptrijo pa omogočajo optimalno korekcijo vida in zaščito pred soncem hkrati.
V Optiki Clarus vam ponujamo široko paleto športnih sončnih očal z dioptrijo, ki so zasnovana tako, da ustrezajo različnim potrebam uporabnikov. Naša strokovna ekipa vam bo pomagala izbrati ustrezne športna sončna očala glede na vaše individualne potrebe in preference.
Prednost športnih sončnih očal z dioptrijo je, da vam ni treba uporabljati kontaktnih leč, ki lahko pri nekaterih športnih aktivnostih povzročajo nelagodje in draženje oči. Poleg tega so športna sončna očala z dioptrijo običajno bolj varna za uporabo, saj vam ni treba skrbeti, da bi kontaktne leče padle iz oči ali se poškodovale med športno aktivnostjo.

V Optiki Clarus vam ponujamo tudi vgradnjo dioptrije v plavalna in potapljaška očala tako za odrasle kot tudi za otroke.


Pridite v Optiko Clarus in preverite našo izbiro športnih sončnih očal. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri najboljših sončnih očal za vašo dejavnost. Ne pozabite, da je zdravje vaših oči enako pomembno kot zdravje vašega telesa, zato poskrbite, da bodo vaše oči zaščitene, ko se boste ukvarjali s svojo najljubšo športno aktivnostjo.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.