ALI DOBRO VIDIM, DA OPTIKA CLARUS IŠČE NOVE SODELAVCE?

DOBRO VIDIŠ, IŠČEMO PRAV TEBE!

V Optiki Clarus ste član velike družine s tradicijo in kulturo, ki strmi predvsem k zadovoljstvu tako zaposlenih kot tudi naših strank.

 ZAPOSLITEV V OPTIKI CLARUS

 

PRAVIČNO POVIŠANJE PLAČ ZA VSE

Ponosni smo, da kljub gospodarskem stanju na trgu vsem sodelavcem omogočamo pravične prihodke. Zato smo se odločili, da bomo VSEM sodelavcem v Optika Clarus za leto 2023 poleg dviga povračila prevoza in prehrane, povišali tudi bruto plačo za razliko dviga minimalne plače.

Verjamemo, da so tim odličnih posameznikov, ki se vsak dan trudijo za doseg zastavljenih skupnih ciljev, kar cenimo. In tu smo najmočnejši, v trenutkih, ko stopimo skupaj, kar tudi dokazujemo iz meseca v mesec.

 

ZAKAJ POSTATI PRODAJALEC SVETOVALEC V OPTIKI CLARUS?

Naši zaposleni se lahko pohvalijo z nadpovprečnim plačilom v svoji optični dejavnosti (vir: SURS). Po uspešno opravljenem usposabljanju se vključi v plačni in stimulativni sistem nagrajevanja podjetja. Prav tako vsako leto vsem sodelavcem uskladimo osnovne bruto plače zaradi povišanja minimalne plače in zagotovimo višji regres od zakonsko določenega po Kolektivni pogodbi trgovinske dejavnosti.

Z vključitvijo v tim Clarus postanete del evropske vodilne skupine Fielmann, ki šteje več kot 22.000 zaposlenih v 1.000 poslovalnicah, kar vam nudi tako mednarodno konkurenčno prednost kot tudi varnost zaposlitve.

Imamo zelo močan timski duh. Na podlagi raziskave zadovoljstva in zavzetosti sodelavcev 2023 je kar 88,5% sodelavcev izpostavilo, da ima dobre odnose s svojimi sodelavci in se z njimi dobro razumejo. 

Vsem sodelavcem poleg plačnih bonitet zagotavljamo tudi neomejen stalni popust za zaposlene na vse storitve in produkte.

 

LASTNA AKADEMIJA CLARUS

Znanja za kompetenčno in suvereno nastopanje v vlogi prodajalca svetovalca optičnih pripomočkov vam bo zagotovila lastna Akademija Clarus. Prednost internega usposabljanja vidimo v tem, da so naši predavatelji izkušeni strokovnjaki, šolani tako doma kot v tujini in z Optiko Clarus rastejo že več deset let.

Poskrbimo za celoten mentorski program. Ponudimo usposabljanje v skupnem trajanju treh mesecev. Dodelimo vam mentorja, ki vam bo v tem času v pomoč in podporo prenesti teoretično znanje v prakso.

Uspešnost mentorskega programa dokazujejo rezultati, ki so do sedaj 100% uspešni.

 

Zaradi stalne rasti in hitre širitve smo vedno odprti za nove potencialne sodelavce. 

OPRAVITE PRVI RAZGOVOR KAR TAKOJ. STE ZA?

Postanite del našega rekrutacijskega postopka in opravite 1. razgovor že sedaj.

Komaj čakamo, da vas bolje spoznamo skozi naslednjo fazo. In to kar brez CV-ja. Običajno razgovori trajajo ure in ure, mi pa cenimo vaš dragoceni čas in smo za vas pripravili hiter spoznavni intervju, ki vam ne bo vzel več kot 15 minut.

Začnite sedaj --> kliknite TUKAJ.

V naslednjih dneh po zaključku rekrutacijskega postopka boste prejeli povratno informacijo o tem, kako smo vas prepoznali v naši selekciji.

Srečno in bodite najboljša verzija sebe!

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.