O nas

O nas

Optika Clarus je s 34 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledimo svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«.

Začetek uspešne zgodbe sega v leto 1989, ko so se na Dunajski cesti 76 v Ljubljani odprla vrata prve optike v Sloveniji z otroškim oddelkom. Šlo je za optiko »Optika & Ciciban«, ki se je pozneje, z razvojem storitev in širjenjem ponudbe, preimenovala v Optiko Clarus. Skozi vsa leta smo v marsikaterem pogledu več kot uspešno orali ledino, eden najpomembnejših rezultatov trdnega dela in uspešnega poslovanja pa je zagotovo Optika Clarus BTC City Ljubljana, ki se danes razprostira na kar 1000 kvadratnih metrih.

Optika Clarus Slovenska je po novem naš največji in najmodernejši center optike v Sloveniji in Evropi. Odprli smo ga junija 2022 in ponosno zakorakali v svet optike še močnejši in s še več znanja na optičnem področju. 


Optika Clarus BTC City Ljubljana je drugi največji center optike v Sloveniji in eden največjih v Evropi.

Odprli smo ga leta 2003, skupaj z njim pa v Slovenijo prinesli najsodobnejšo tehnologijo in najnovejše evropske trende ter v tistem času povzročili pravo revolucijo na področju okulističnih pregledov in okulistike nasploh. Do danes je poslovalnico Optike Clarus BTC City Ljubljana obiskalo že preko milijon (!) obiskovalcev, iz leta v leto pa narašča tudi število zvestih strank, ki prisegajo na kakovost storitev in obsežno ponudbo vrhunskih očal ter drugih optičnih pripomočkov.

V letu 2017 smo zasnovali povsem nov koncept izkušnje okulističnih pregledov in nakupa očal, ki v ospredje postavlja strankino dobro počutje, temu pa prilagodili tudi interier. S sedežnimi garniturami in prijetnim ambientom, ki spominja na domačo dnevno sobo, želimo strankam vzbuditi občutek domačnosti, predvsem pa jim omogočiti, da je celoten proces - od okulističnega pregleda pri specialistu, preko strokovnega svetovanja vrhunskih prodajalcev - optikov, pa do nakupa očal - čim bolj udoben.


Pohvalimo se lahko s kar 35 poslovalnicami

Najdete jih v Celju, Cerknici, Slovenj Gradcu, Idriji, Kamniku, Kopru, Kranju, Krškem, Ljubljani, Mariboru, Medvodah, Metliki, Murski Soboti, Novi Gorici, Ajdovščini, Sežani, Domžalah, Novem mestu, Postojni, Ptuju, Slovenski Bistrici, Velenju, Vrhniki, Jesenicah, Ravnah na Koroškem in Zagorju ob Savi.

V naših ambulantah, ki so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo, nudimo različne vrste okulističnih pregledov, med strankami pa smo znani predvsem po zares obsežni ponudbi korekcijskih okvirjev, sončnih, športnih in otroških očal ter drugih optičnih pripomočkov (kontaktne leče, lupe, itd.) priznanih blagovnih znamk.

Se vidimo v Optiki Clarus!


Podatki o podjetju:

PLANETA d.o.o., trgovina in storitve
Grška ulica 13
SI 1000, Ljubljana
Telefon: + 386 (0)1 2000 920
E-pošta: info@clarus.si

Podjetje je registrirano pri okrožnem sodišču v Ljubljani, št. reg. vložka: 1/16362/00


Za dodatne informacije nas kontaktirajte prek spletnega obrazca ali si preberite odgovore na najpogostejša vprašanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.