PODPIRAMO ROŽNATI OKTOBER

PODPIRAMO ROŽNATI OKTOBER

04.10.2022

Mesec oktober je namenjen ozaveščanju žensk o samopregledovanju zaradi zgodnjega ugotavljanja raka dojke. Oktober je svetovni mesec, imenovan tudi rožnati oktober. V tem mesecu se nosijo roza pentljice, s katero tudi v vseh naših poslovalnicah podpiramo ozaveščanje.

Pri Clarusu zaposljujemo 85% žensk. V ta namen smo med sodelavkami razdelili roza pentljice s poučno brošuro. Pentljice prostovoljno nosijo na delovnem mestu na svojih službenih haljah. 

Veliko lahko naredimo same z zdravim življenjskim slogom, s samopregledovanjem in z udeležbo na presejalnih programih, poudarja predsednica združenja Europa Donna Slovenija Tanja Španić. Prav tako morajo biti ženske po njenih besedah pozorne na morebitne zdravstvene težave.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.