POGLED V POLETJE

POGLED V POLETJE

11.05.2021

100 izžrebancem bo Turistična agencija Palma podarila bon Optike Clarus v vrednosti 30 €. Akcija traja od 17. 5. do 18. 6., vsak petek pa bodo izžrebali 20 nagrajencev.

Organizatorja nagradne igre »Pogled v poletje!« sta podjetje Palma d.o.o., Mednarodno turistično podjetje, Lilekova 5, 3000 Celje, Slovenija, (v nadaljevanju: organizator in izvajalec) in Planeta d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, (v nadaljevanju soorganizator). Izvajalec nagradne igre poskrbi tudi za operativno izvedbo nagradne igre in nagradna žrebanja.

Sodelovanje je omogočeno v obdobju od 17. 5. 2021 do 18. 6. 2021 do polnoči. Nagradna igra poteka na spletni strani: https://www.palma.si/nagradne-igre/pogled-v-poletje/, komunicira in oglašuje se na spletni strani www.palma.si in na socialnih omrežjih, prav tako se oglašuje na spletni strani www.clarus.si in na socialnih omrežjih. Sodelujoči v nagradni igri je posameznica ali posameznik, ki rezervira in plača Palmin aranžma v organizaciji Turistične agencija Palma. Vsak petek se izžreba 20 nagrajencev, ki prejmejo darilni bon v vrednosti 30 € optike Clarus, za sončna očala v minimalni vrednosti 120 €.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki v obdobju od 17. 5. do 18. 6. vplačajo Palmin aranžma v organizaciji Turistične agencije Palma, s stalnim prebivališčem v Sloveniji in so polnoletne osebe. Sodelovati ne smejo zaposleni pri organizatorju (Palma d.o.o.) in soorganizatorju (Planeta d.o.o.) ter njihovi ožji družinski člani.

Več o poteku žrebanja: https://www.palma.si/nagradne-igre/pogled-v-poletje/

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.